Culver City, California


8665 Hayden Place

Market
Workplace
Region
West Coast USA
Client
REthink Development
Project Size
8,600 Square Feet
Status
Complete

Office Conversion, LEED® Gold Pending

The new Cuningham Group office is designed to reinforce our firm’s emphasis on sustainability, collaboration, and creativity. The space includes a variety of flexible spaces that can accommodate a wide range of activities. A large kitchen island paired with a long table creates space for employees to collaborate, gather, and dine. The gallery space promotes creativity and collaboration while also serving as a gathering space for office functions.

Designed to LEED® Gold certification standards, the office space features a host of sustainable elements. The office building was converted from an existing warehouse and is located near a bike path and an Expo Light Rail stop. Large expanses of glass and four skylights provide natural light, while trickle vents and exhaust fans circulate fresh air through the space. Finally, an indoor garden filters air, while also fostering an office-wide connection with nature.