Green Espel Lounge Area

Minneapolis, Minnesota


Greene Espel

Region
Midwest USA
Client
Green Espel
Project Size
28,000 Square Feet
Status
Complete

New Sustainable Office
Distinction, beauty, functionality, and a welcoming environment were among the shared design goals for Greene Espel’s new sustainable office space. The reception area features olive burl, walnut trim, art glass and a sumptuous custom rug in a contemporary setting of clean, crisp design lines.

Their new media lounge/lunchroom accommodates in-house billiards, informal coffee breaks, collaborative meetings, fundraisers, and lunch and learns with flexible furnishings that are easy to reconfigure.

Furniture and workstation standards are customized to accommodate a variety of work styles, collaboration, and ease of communication.

Green Espel Lobby